Külastage ka meie ametlikku Facebook lehte!

2005 a. accord 2.4 a/t immo probleem!(korras)

Kasutaja avatar
ShadowCat
Honda Guru
Postitusi: 204
Liitunud: 03 Juun 2007 14:22
Asukoht: Tartu

2005 a. accord 2.4 a/t immo probleem!(korras)

PostitusPostitas ShadowCat » 10 Veebr 2013 16:42

Tervist, tekkis täna väikene probleem mille tõttü auto ei käivitu. Nimelt auto seisis nädal täna tahtsin auto käima panna auto käima ei läinud. Armatuuris ei syttinud immo tuligi, tavaliselt syttib see tuli ja auto laheb käima. Arvasin, et võti on vigane vms, seega proovisin varuvotit aga tulutult. Auto käima ei läinud. (mootor käib ringi kõik jutud, aga. Immo takistab kütte systeemi vms). Võtsin ka mõneks ajaks aku juhtme maha, aga seegi ei aidanud. Oskab keegi öelda mis probleem on selle immoga ?? Vaatasin ka kaitsmed yle jne. Ei leidnud miskit viga.
Viimati muutis ShadowCat, 16 Veebr 2013 23:09, muudetud 1 kord kokku.
Be Cool:)

Kasutaja avatar
ZaintS
Honda Paranoic
Postitusi: 405
Liitunud: 04 Sept 2012 18:52
Asukoht: Peetri alevik/ Tallinn

PostitusPostitas ZaintS » 10 Veebr 2013 18:26

Immo katkestab süüte, mitte kütuse peale andmise. Kui immo tuli armatuuris ei vilgu, ei tohiks üldsegi immo probleem olla! Muidugi, kui see LED pole saba andnud.
Kui süüte sisse keerad, kas pump surve üles lööb?

Kasutaja avatar
ShadowCat
Honda Guru
Postitusi: 204
Liitunud: 03 Juun 2007 14:22
Asukoht: Tartu

PostitusPostitas ShadowCat » 10 Veebr 2013 18:47

No pole seda uurind, arvatavasti ikka on.
Viimati muutis ShadowCat, 14 Veebr 2013 09:47, muudetud 1 kord kokku.
Be Cool:)

Kasutaja avatar
ShadowCat
Honda Guru
Postitusi: 204
Liitunud: 03 Juun 2007 14:22
Asukoht: Tartu

PostitusPostitas ShadowCat » 10 Veebr 2013 19:14

Samas, ma votsin stange eest ära ja mõlemad esirattad. Ehk tuli kuskilt mingi immo pistik vms. Lahti ? Oskab keegi öelda kus immo ühendused on? Krt samas kui immo ei funka ( armatuuris tuli ei põle üldse)) siis peaks ta käima minema ikka. Homme helistan uurin esinduses selle immo kohta ja siis hakkan autot lammutama ja viga otsima.
Be Cool:)

Kasutaja avatar
Kaspar_
Honda Paranoic
Postitusi: 678
Liitunud: 13 Aug 2011 15:58
Asukoht: Keila

PostitusPostitas Kaspar_ » 11 Veebr 2013 21:24

ShadowCat kirjutas:Samas, ma votsin stange eest ära ja mõlemad esirattad. Ehk tuli kuskilt mingi immo pistik vms. Lahti ? Oskab keegi öelda kus immo ühendused on? Krt samas kui immo ei funka ( armatuuris tuli ei põle üldse)) siis peaks ta käima minema ikka. Homme helistan uurin esinduses selle immo kohta ja siis hakkan autot lammutama ja viga otsima.

Arvan pigem ,et viga automaat kasti asendi andueis (tüüpiline viga mustus läheb vahele ja andur ei anna õiget infi ja läheb katki). Kas süüte sisse keeramisel läheb ka korrad armatuuris põlema P ja D indikaator tuled kui jah siis peaks asi korras olema aga võid proovida panna korra N (vabakäigu) peale ja siis käivitada. Kui siis läheb käima on asendiandur kas tööd lõpetamas või seal mingi mustus ees. Immo värki seal stange all ei ole olen enda autol stanget korduvalt eemaldanud.

Kasutaja avatar
ShadowCat
Honda Guru
Postitusi: 204
Liitunud: 03 Juun 2007 14:22
Asukoht: Tartu

PostitusPostitas ShadowCat » 14 Veebr 2013 09:54

Kuivatasin salongi 2h puhuriga, ehk niiskust saanud vms. Panin teise aku peale milles oli rohkem voolu sees. Esindus ka ei osanud rohkemat öelda, kui aju võib liiga vähe voolu peale saada vms. ülehomme vaatan kõik pistikud üle, möödan voolu ka pistikutest, ehk seal peitub viga. Proovin seda käigukasti asendit ka muuta. Aga jah, siiani pole käima läinud :frown: Tundub, et lähiajal on treilerit vaja auto jaoks :012: Aga kas immol eraldi releed ei ole ? Tuttaval on 2004 a. kia sorento sellel pidavat olema suurema külmaga see relee jamama. Võtab relee 5min välja ja paned sisse, siis kõik jälle ok.
Be Cool:)

Kasutaja avatar
pacard
Honda Paranoic
Postitusi: 2091
Liitunud: 04 Apr 2005 19:15
Asukoht: Tallinn

PostitusPostitas pacard » 14 Veebr 2013 10:02

Aga kas sa oled kontrollinud kas säde on olemas ja kas pensupump töötab. Immo võib katkestada ära mõlemad. Kas sul armatuuris õldse midagi sõttib kui sõõte sisse keerad. :061:
AC Garage OÜ
Civic HB 1,3l 55kw
Civic Coupe 96a. VTi 124kw :)

Kasutaja avatar
ShadowCat
Honda Guru
Postitusi: 204
Liitunud: 03 Juun 2007 14:22
Asukoht: Tartu

PostitusPostitas ShadowCat » 14 Veebr 2013 10:09

pacard kirjutas:Aga kas sa oled kontrollinud kas sдde on olemas ja kas pensupump tццtab. Immo vхib katkestada дra mхlemad. Kas sul armatuuris хldse midagi sхttib kui sххte sisse keerad. :061:


Kütte surve on olemas. No kõik tuled mis peavad v.a see roheline immo tuli.
Be Cool:)

Kasutaja avatar
DH48
#Honda-Club Member
Postitusi: 5589
Liitunud: 21 Jaan 2003 10:14
Asukoht: Tallinn
Telefon: +378 5110378

PostitusPostitas DH48 » 14 Veebr 2013 11:04

Immo tuli ei tee midagi ? Ka mitte süüted keerates ei lähe korra põlema või siis võtit süütest eemaldades ei vilgu ?

Kui tuluke ei vilgu siis üldiselt on pistik lahti. Kuna enda masinal immo ajab näkku siis ühendasin selle lihtsalt lahti süütelukutagant ja armatuuril tuli lakkas vilkumast(endal on vahel immot nulliv seade). Teine võimalus on ,et pirn/led läbi ja tänu sellele et auto seisis tühjeneva akuga unustas aju võtme ära (tüüpiline viga) Lahendus on teeninduses programeerimine.

Kuna sa ütled, et mootor käib ringi siis kasti viga see kindlasti ei ole. Kui oleks kasti andur paigast siis käik klõks ja mootor ei lase ringi. Pane kang D asendisse ja proovi auto käima panna. Ei tohiks midagi teha.

Eraldi on kütuserelee mis asetseb armatuuri all kunde pool. Manualist pead täpsema asukoha otsima....aga kuna tegu K2X mootoriga siis selle lühistamine ,et pump koguaeg vahel oleks ei aita kuna immo keelab pihustitel töötamise samuti. See signaal aga on otse ajust.

Mida võid lisaks proovida on aju enda pistikut korra välja võtta ja tagasi panna. Ei taha eriti uskuda, et selle asi aga mine sa tea. Võibolla tõesti halb kontakt.
Projektid ...projektid ...projektid....ajab ikka peast lolliks :P
Pilt

Kasutaja avatar
AHRS
Honda Paranoic
Postitusi: 332
Liitunud: 04 Sept 2008 16:03
Asukoht: Tallinn- Harjumaa

PostitusPostitas AHRS » 14 Veebr 2013 23:17

Võtab vaevaks ja heidab kerge pilgu "aju" enda peale. Kui seal näha oksüdeerumise jäljed, siis kruvi maha ja vaata sisse. Mõnel juhul kui kahjustus algstaadiumis saab trükiplaadi pesu ja uuesti ülelakkimisega hakkama. Kui tõsisem jama siis ei ole muud varianti, kui uus "aju" otsida. Neil kipub selline oksüdeerumise värk kallal käima.

Kasutaja avatar
AHRS
Honda Paranoic
Postitusi: 332
Liitunud: 04 Sept 2008 16:03
Asukoht: Tallinn- Harjumaa

PostitusPostitas AHRS » 15 Veebr 2013 09:30

Võid veel kontrollida kas "Inertslüliti" ei ole välja löönud. See asub pedaalide piirkonns selline musta kummikattega junn. Peab olema nii öelda sisse vajutatud asendis.
Ei oska kahjuks kommenteerida kuidas Immo tuli käitub kui see väljas on.

Kasutaja avatar
ShadowCat
Honda Guru
Postitusi: 204
Liitunud: 03 Juun 2007 14:22
Asukoht: Tartu

PostitusPostitas ShadowCat » 16 Veebr 2013 13:48

Asjad nii kaugele jõudnud, et kuivatamine, pistikute puhastamine ja kontaktide üle vaatamisest oli kasu :) sain auto käima :pray: aga viga on/oli pea relee halvas kontaktis või lihtsalt relee vigane. Esmaspäeval panen sinna uue relee ja asi peaks toimima :) See immo pirn oligi läbi :076: Aitäh kõigile kes mind aitasid :pray: :pray: :pray: :party:
Be Cool:)

Kasutaja avatar
Tartzz
Honda Lover
Postitusi: 81
Liitunud: 26 Veebr 2009 12:20

PostitusPostitas Tartzz » 19 Aug 2014 11:19

Kus asub see pearelee teab keegi ?


Mine



Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline