|
| Autor |
Teade |
impc (impc)
Honda Guru

|
|
| Tagasi üles |
|
 |
JanCoy (teibikunn)
#Honda-Club Member

Liitunud: 5 Jan 2005 Vanus: 33 Postitusi: 10982 Asukoht: Lõuna-Eesti : Tartu

1993 Honda Prelude
|
|
loomulikult - unustage ära oma subarud ja lancerid - rallika välimusega tänavaautod  _________________ JANCOY HONDIK PRELUDER BiCoupe 294 kW, VFR750 66kw '88, Accord 2,2ATM 110kw '93
Ajalugu: Prelude 1,8 74kw'84, Prelude 2.0 80kw'91, Civic4d 1,5 66kw'95, Civic Coupe 1,5 74kw'95, Accord4d 1.8 100kw'99, Accord 2.0 96 kw'93, VFR750 74kw'89, CivicHB 1,5 66kw'90. |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Cavekas (:A:)
#Honda-Club Member

2004 Honda Civic
|
|
Lahee! Don't mess with vtec  _________________ Everytime a Teg is stolen, a Civic gets its B  |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Method Man (Method Man)
Honda Paranoic

Liitunud: 23 Aug 2005 Vanus: 23 Postitusi: 332 Asukoht: Pärnu

|
|
maitse asi..kui oled ikka evo 9 sõita saanud...siis see hoopis teine asi kui ctr...samas need erinevad asjad..neid ei saa nii võrrelda..nelivedu ikka nelivedu ja esivedu midagi muud..Ärge keegi nüüd viha mu peale pidage  _________________ VTEC Power
Honda Civic Vti 118kw ; Honda Civic 84kw ; Mazda Mx 3 66kw
 |
|
| Tagasi üles |
|
 |
perkki (perkki)
Honda Guru

|
|
Näha on et EVO mees ei oska hoopealt kiirendada... _________________ CRX ´84 1,5 74kw
CRX ´86 1,6 91kw
CRX ´91 1,6 91kw
Forester STi ´04 2,5 196kw
www.zone.ee/perkki |
|
| Tagasi üles |
|
 |
lollloom (lollloom)
Honda Paranoic

|
|
hmm.. ei kommentaari aga ma olen sõitnud evo 8ga ja hea oli. minekut küllaga.
aga samas pole ctriga veerend niet ei oska öelda  |
|
| Tagasi üles |
|
 |
OliverV (Oll)
Honda Paranoic

Liitunud: 15 Mai 2006 Vanus: 22 Postitusi: 2397 Asukoht: Harjumaa, Kiiu

1994 Honda Civic
|
|
aga andke andeks kas se Civic HatchBack ei olnud v`?
või mul on silmad pesematta  _________________
  |
|
| Tagasi üles |
|
 |
HoCi (Veiko)
#Honda-Club Member

2004 Honda Civic
|
|
ongi ju taip  |
|
| Tagasi üles |
|
 |
OliverV (Oll)
Honda Paranoic

1994 Honda Civic
|
|
| HoCi kirjutas: | ongi ju taip  |
oot oot oot...92 95 kerega? taip?
ma olen segaduses _________________
  |
|
| Tagasi üles |
|
 |
HoCi (Veiko)
#Honda-Club Member

2004 Honda Civic
|
|
| esimese puhul on tegemist 2001-2005a. taibiga. Teisel puhul on 92-95 kerele tõstetud taibi K20 mootor. |
|
| Tagasi üles |
|
 |
OliverV (Oll)
Honda Paranoic

1994 Honda Civic
|
|
| HoCi kirjutas: | | esimese puhul on tegemist 2001-2005a. taibiga. Teisel puhul on 92-95 kerele tõstetud taibi K20 mootor. |
vot vot, seda ma mõtlesingi, ei näind et kaks videot seal...andisn kuuma pikema lingi peale  _________________
  |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Siim-R (Siim-R)
Honda Paranoic

|
|
et sisi tegu oli taibi mootoriga vana kuivikuga????Mis V6 seal oli?
Vaadake seda videot veel korra,kas tõesti usute et nad kiirendavad nii väga tõsiselt,jälgige teisi autosi jne.Pigem evo vend niisama lollitas seda civicut,kui see üldse päris tõene oli. _________________ 51 28 241
Sõiduki vedu treileriga |
|
| Tagasi üles |
|
 |
perkki (perkki)
Honda Guru

|
|
turbomootoriga tuleks enne vasaku jalaga pidurdades rõhk üles ajada... _________________ CRX ´84 1,5 74kw
CRX ´86 1,6 91kw
CRX ´91 1,6 91kw
Forester STi ´04 2,5 196kw
www.zone.ee/perkki |
|
| Tagasi üles |
|
 |
maksimus (maksimus)
Honda Paranoic

Liitunud: 30 Dets 2005 Vanus: 28 Postitusi: 582 Asukoht: Tallinn

|
|
hmm, kui arvutada kaalu ja võimsuse suhet, siis ideaalis vana hb civicul (koos veidi moditud type'r mootoriga) on see suhe palju parem kui stock Lancer Evol.
Evol power 205kw , tühimass 1570 kg, 0,133kw /kg kohta
vana hb tühimass 950 kg + suurem moto ehk 1050 + moditud type'r i moto circa 160kw 1,52kw /kg kohta .
 |
|
| Tagasi üles |
|
 |
impc (impc)
Honda Guru

|
|
| maksimus kirjutas: |
vana hb tühimass 950 kg + suurem moto ehk 1050 + moditud type'r i moto circa 160kw 1,52kw /kg kohta .
 |
~0.15kw/kg nagu ikka , point on lihtsalt selles et K20 astubki kuskil 6000 rpm-i peal standby-s olles väga äkiliselt edasi , proovige järgi, 2 käik vaikselt kerge gaasiga 6000 rpm-ini ja siis lapats pikali. _________________ Its all about naturally aspirated power! |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Henry (-=peidetud=-)
Honda Paranoic

Liitunud: 12 Mai 2005 Vanus: 23 Postitusi: 431 Asukoht: Viljandimaa

|
|
Evo vs CTR ei anna võrrelda.
Kas CTRi on tulnud tehasest 400hp ja 481Nm varianti, mis kiirendab 0-100 3.5 sekundiga ja mis on võrreldav superautode nagu Lamborghini Murcielago, Porche Carrera GT jm?
Palju on 900+whp CTR-e, kui üldse? Lacer Evosid on mitu, kusjuures veel igapäevasõitudeks kah täiesti kõlblikud.
Neljarattavedu vs esirattavedu kohta ei ütle ma midagi, ma tean, et ka esirattaveolisega võib lõbus olla(Ford Focus)
Ainult kg/hp suhte põhjal ei teeks ma ka mingeid järeldusi, ma tean ühte Starioni (Starionil sama 4G63T mootor, mis Lancer Evol muide, ainult tunduvalt vanem versioon) millel 440hp, tühimass midagi tonni ja tonnkahesaja vahel, ma ei tea täpselt. Ühes seades 0-100 5 sekundit, teises seades tunduvalt aeglasem. Tühimass on sama, mootori võimsus on sama. Milles konks? Difri ülekandearv. Ralli difriga tippkiirus 180km/h, rinka difriga 270km/h.
Mina ei teeks imelikke järeldusi mingi paari video järgi, teadamata võrreldavate autode olemust.
Sorry, ma lihtsalt vana Mitsu fänn  |
|
| Tagasi üles |
|
 |
impc (impc)
Honda Guru

|
|
| Henry kirjutas: | | Evo vs CTR ei anna võrrelda. |
Väga hästi annab võrrelda, seda siin teemas postitatud videotes ka tehti , oluline on, mida võrreldakse.
| Henry kirjutas: |
Kas CTRi on tulnud tehasest 400hp ja 481Nm varianti, mis kiirendab 0-100 3.5 sekundiga ja mis on võrreldav superautode nagu Lamborghini Murcielago, Porche Carrera GT jm?
|
Mis see siia puutub? Kruvi FQ400lt rekka turbo maha ja vaatame siis, mis numbreid antud masin näitab.
Palju on 900+whp CTR-e, kui üldse? Lacer Evosid on mitu, kusjuures veel igapäevasõitudeks kah täiesti kõlblikud.
|
900+whp on ju täiesti pointless FWD autole, natuke naljakas ei olnud seda näidet tuua? Max talutav piir jookseb kuskil ~300whp juures.
Neljarattavedu vs esirattavedu kohta ei ütle ma midagi, ma tean, et ka esirattaveolisega võib lõbus olla(Ford Focus)
|
4WD evol on jah päris heal tasemel
Ainult kg/hp suhte põhjal ei teeks ma ka mingeid järeldusi
|
kg/hp suhte järgi võib suht suure tõenäosusega ennustada, kumma liikuri kiiruslikud omadused paremad on. Kui sa ei taha sellest mingeid järeldusi teha on see sinu probleem.
ma tean ühte Starioni (Starionil sama 4G63T mootor, mis Lancer Evol muide, ainult tunduvalt vanem versioon) millel 440hp, tühimass midagi tonni ja tonnkahesaja vahel, ma ei tea täpselt. Ühes seades 0-100 5 sekundit, teises seades tunduvalt aeglasem. Tühimass on sama, mootori võimsus on sama. Milles konks? Difri ülekandearv. Ralli difriga tippkiirus 180km/h, rinka difriga 270km/h.
|
pakun, et konksuks on element, mis jääb rooli ja tooli vahele (käigukasti ülekanded võivad ka probleemiks olla)
Mina ei teeks imelikke järeldusi mingi paari video järgi, teadamata võrreldavate autode olemust.
|
nende paari video järgi teeb igaüks omad järeldused , et lihtsam järeldusi teha siis aitan siinkohal, üheks autoks oli CTR, teiseks mootorivahetusega (K20) civic, ning võrreldi neid evo-dega.
Sorry, ma lihtsalt vana Mitsu fänn  |
, mulle ka evo (mitsu) iseenesest meeldib väga, kuid asja ilu peitubki sellest, et tehasest tulev ctr plekib kuskil 2x vähem kui kõige lahjem evo ja ~4x vähem, kui FQ400. Kuid pakub samu kiiruslikke omadusi, kui lahja evo, mida me veel siis räägime, kui ctr-i tsipa järgi aidata differ, aju, väljalase ja sisselase...case closed  _________________ Its all about naturally aspirated power! |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Henry (-=peidetud=-)
Honda Paranoic

Liitunud: 12 Mai 2005 Vanus: 23 Postitusi: 431 Asukoht: Viljandimaa

|
|
Olgu olgu olgu  |
|
| Tagasi üles |
|
 |
MESHUGGAH (Nikita)
Honda Paranoic

Liitunud: 21 Dets 2006 Vanus: 32 Postitusi: 1687 Asukoht: Tallinn

|
|
Ei noh poisid. Pole siin ikka kahe video pohjal midagi vorrelda. Tava elus sama moodi. Ukski standard CTR ei joua uhelegi standard Evole jargi. Olen soitnud ja mitte vahe 5-9 evodega ja Civicutega VTI ja CTR (uks oli rinka jaoks valmistatud). Vtec on loomulikult ime asi, aga on ka kiiremaid autosi. _________________ www.angelar.ee |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Paikesejanku (Paikesejanku)
Honda Paranoic

Liitunud: 20 Veeb 2005 Vanus: 29 Postitusi: 542 Asukoht: Tallinn

|
|
kw suhe massi ei anna tõesti mingit adekvaatset infot auto liikumise suhtes. Ülekanded ja mootori väändemomendid võivad sellise statistika kohe ümber lükata... _________________ Honda Accord 2.3i SR |
|
| Tagasi üles |
|
 |
vanamees (vanamees)
New Honda Lover

|
|
Sai mingi aeg top geari piilutud ja seal vend näitas kuidas on on võimalik evo8 lambo murcielagoga samas taktis s6itis...samas vigade all näidati kuidas evo mingi fiati käest sisse sai.
Turbo puhul ikka vaja natuke üritada ka ja käigud...pöörded peavad paigas olema |
|
| Tagasi üles |
|
 |
dead-moroz (dead-moroz)
Honda Guru

|
|
VTEC OWNZ YOU
 |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Umka (Umka)
Honda Paranoic

|
|
Vaadake 1 Miili tulemust. Evo pigistas endast valja 220km/h
Ka see on hea tulemus??? _________________ Honda Civic Coupe 1.6 VTEC Turbo 165kw
Honda Civic Coupe 1.5 74kw
BMW E34 2.5 125kw |
|
| Tagasi üles |
|
 |
|