|
| Autor |
Teade |
risto626 (Risto)
New Honda Lover

Liitunud: 23 Juun 2010 Vanus: 24 Postitusi: 16 Asukoht: Ida-Viru

|
|
Tere.
Olen siit foorumist nüüd juba pikemat aega uurinud Accordi häid ja halbu külgi kuid pärist ühest vastust oma küsimusele pole suutnud leida.
On plaanis soetada 95 a Accord, 2,0 96 kw, automaatkastiga. Foorumit uurides selgus, et mootoril on ressurssi pmst pool miljonit km, kuid kuidas on lood automaadi vastupidavusega? Antud autol on hetkel kellal 280 k km. Kast toimetab ilusti, õli on sees ilus ja puhas.
Kas on loota, et kast toimetab ka edasi probleemideta? On ta üldiselt töökindel asi?
Ja veel... kuhu auku jääb sellise kombo (96 kw+automaat) küttekulu? Palju linnasõitu mul.
Tänud neile, kes viitsivad vastata.
Head jaani kõigile  _________________ Ricecooker - cant´t shit on what you cant´t catch! |
|
| Tagasi üles |
|
 |
huumus (Jaan)
Honda Paranoic

Liitunud: 9 Märts 2009 Vanus: 20 Postitusi: 290 Asukoht: Tartu

|
|
minu omal kast töötab, aga käigud lähevad üle väikese jõnksuga(vahet pole kui kõrgetel pööretel). See natuke häirib, aga siiamaani mingit jama pole olnud kastiga. Kütet kahjuks ei oska öelda palju võtab. _________________ MRT- Melliste Racing Team |
|
| Tagasi üles |
|
 |
paikas (Aigo)
Honda Paranoic

Liitunud: 6 Sept 2005 Vanus: 23 Postitusi: 3374 Asukoht: tartumaa

1994 Honda Accord
|
|
no korraliku mootoriga manuaal 96Kw accord võtab 8-10 sajale siis pane sellele 1-2l automaadi kulu otsa. _________________ Honda Accord CC7 jälle
Pakun keretööde teenust info: PM teel detaili hind ~650-800.- katus/kapott ~850-1000.- |
|
| Tagasi üles |
|
 |
|